Proces HELDER groep

Gespreksbegeleiding(en)


Nadat de financier(s) in kwestie een complete informatiebasis en het maatwerk financieringsmemorandum hebben verkregen wordt initieel tevens een afspraak met de financier ingepland door ons. Veelal doen we dit op klantlocatie en verzorgen we samen met de klant een gedegen rondleiding aldaar. Zo wordt de financier volledig maatwerk meegenomen in het traject om een compleet beeld te hebben voor hun financiering(en). Vaak zijn medewerkers van financier(s) bekenden van ons dan wel bekend met onze hoogwaardige werkwijze.

Hiertoe dienen de afgevaardigden van de financier(s) zich optimaal voorbereid te hebben aan hand van het memorandum met toebehoren om zo een doeltreffend en verdiepend (lees: goed) klantgesprek te hebben. Wij bieden onze klanten altijd aan hen te begeleiden bij deze diverse bankgesprekken voor tactische sturing, grip en om eventuele (financiële) vragen mede te beantwoorden. Wij raden dit dan ook ten zeerste aan. Ook bereiden we dit gesprek samen met klanten goed voor zodat zij zich comfortabeler voelen tijdens het gesprek.

Gespreksbegeleiding


financieele begeleiding kennismaking informatiebasis kosteninschatting financiële analyse gespreksbegeleiding vervolggesprekken Klantherhaling
Naar de volgende stap »

Partner van ondernemend Nederland

Copyright © HELDER GROEP   |   Disclaimer   |   Voorwaarden